30 Augusti 2010

Skolan idag gick bra. Men på eftermiddagen va seg, att börja 8:10 och sluta 15:40 på en måndag är inte okej -.- Men jag ska inte klaga, de är många som har de värre än mig.
Har fått en matteläxa och engelska glosor, så imorgon kvöll och onsdag kväll så blir det att plugga. Imorgon i skolan så kommer politiker till skolan och presenterar sina partier, på grund av de så måste jag gå en timme längre än vanligt, seeeegt -.-
Nu ska jag och älsklingen äta Ben & Jerry´s glass :D

Här är en bild på älsklingen och grillspättet :D Robin tycker vi ska adoptera de :p

29 Augusti 2010

Dagen började med gudstjänst i hagaberg. Det va en lovsångs gudtjänst och innehöll väldigt mkt musik, vilket var roligt! :)
Sen åkte jag med tjejerna till scaniarinken och kolla lite på telgecup. Kändes som de va jätte länge sen man kolla på en hockey match :o Men 16 september drar de igång!
Idag började dansen oxå! För er som inte vet så går jag på linedance en gång i veckan. De är riktigt roligt! Vi va väl 3 stycken från förra terminen på träningen och sen var det 5 nya.. de vill säga, vi körde bara dom lätta danserna, dom man kan baklänges.. Men jag och en tjej stannade kvar en stund och dansade med gruppen som var efter oss. På vårat pass så dansa vi i 1 timme och 50 minuter, blev knappt svettig. På deras pass så va jajg med 40 minuter, va genom svettig sen :o men roligt var det!
Imorgon börjar skolan 08:10 med idrott, så de blir att sova tidigt!
Nu ska jag fixa mina naglar.

"lida kampen"

Alla ettor på tullinge gymnasium hade en gemensam friluftsdag på lida. Vi körde olika deltävlingar, som bland annat "skidor", "hoppa säck", "irlänsk julafton", "gå på styltor", dragkamp och bygga sandslott xD dom första grenarna (alla förutom dragkampen och att bygga sandslott) va vi sämst på xD haha kom bland dom sista varje gång.. lite pinsamt :p Men på dragkampen så kom vi faktiskt 2:a :o och så vann vi när vi skulle bygga sandslott. Man skulle bygga en känd byggnad och vi valde att göra sfinxen.

dlott xD

Och en liten bild på klassen :)
I tävlingen kom vi 3:a, vilket vi inte trodde att vi skulle eftersom att alla de första grenarna gick sämst. Men vi blev super glada :D Så alla i klassen vann ett varit mellanmål ifrån cafét.

Skolan idag gick bra , skönt att det är fredag! Efter skolan åkte jag, robin och jimmie och tvättade hans bil. Jag gjorde inte så mkt , men ändå :p Sen åkte vi och åt lite mat.
Klockan är bara 21:00 men jag är skiiiiiiit trött :o blir nog en tidig kväll!

RSS 2.0