Dreams don't work unless you do.

Hej på er och välkommen underbara fredag!
 
Efter en lång och intensiv vecka med mycket plugg valde jag och tjejerna att ta en tidig välbehövlig långhelg för att samla lite nya krafter. Så denna härliga fredag startade jag med sovmorgon och sedan en lång supergod frukost innan jag tog mig vidare till gymmet för ett skönt benpass.
Nu tänkte jag gå ut på balkongen, läsa en bra bok och njuta av det fina vädret.
 
En bild på mitt nya skal, I love it!

22 mars 2014

Denna härliga lördag har tillbringats med familjen och firat min lillebror. Dock är han inte så liten längre, även om han i mina ögon alltid kommer vara det, haha. Det bjöds på god mat, vin och massor med skratt. Så välbehövligt! Åkte sedan hem till mamma och myste framför gladiatorerna med min lillasyster i knät. 
Nu ska jag åka hem och krypa ner intill mitt hjärtan och kolla film. Men lär säkert som vanligt hinna somna innan filmen ens har kommit igång, haha. Men det är lika mysigt det.

Hoppas ni har en härlig lördagkväll! Puss20 mars 2014

Efter en lugn och härlig gårdag med min älskling är det idag tillbaka till verkligheten som gäller. Tidig morgon, tågkaos och grupparbete har denna torsdag hittills bestått av. Nu är det snart dags för dagens föreläsning och sedan blir det ännu mer plugg. Men ikväll hoppas jag hinna med lite kvalitetstid med familjen, vore så mysigt.
 
Älskade sötnosar.

RSS 2.0