Mitt 2011

Idag är det sista dagen på 2011. Ett år som har förändrat mitt liv otroligt mycket. Både till de bättre men även till det sämre.

I början utav året (januari-april) gick jag på utredning angående mitt höga blodtryck. De beslutade sig att inte göra någonting åt det i nuläget. Hade även praktik, tog en tripp till min mormor på sportlovet och åkte även på kryssning med hela familjen.


I maj åkte vi på körresa till Göteborg, jätte roligt hade vi!

Jag firade även 2 år tillsammans med Robin!♥

Vi åkte till fjäderholmarna med klassen!

I Juni fyllde jag 17 år vilket jag firade med de bästa!♥ Jag sommarjobbade 3 veckor och åkte på kryssning till Helsingfors.

I Juli åkte jag & Robin på våran första riktiga semester tillsammans. Vi bodde i Borås men åkte till Göteborg där vi gick på Liseberg och så åkte vi till Ullared. Vi tog även en natt i Jönköping på vägen hem. Vi hade det hur mysigt som helst!♥ Jag, Andreas, mamma & mormor åkte till Norge och hälsade på min moster med familj, mys.

I agusti åkte jag, Robin & tjejerna till Gotland på en dagsutflykt. Åkte även iväg på kryssning (haha shit va många kryssningar jag har åkt på de senaste året!) Jag började andra året på gymnasiet och fick mitt första jobb.

Sen kom vändningen. Under hösten tappade jag kontaken med min bästavän, Tommy gick bort, hade jätte mycket i skolan och allting kändes så otroligt jobbigt. Strax innan jul tog det även slut mellan mig och Robin, vilket min hälsa har tagit väldigt mycket stryk utav. Men trots allt som hänt så står jag här idag och känner mig så otroligt stark. Tack vare mina vänner, som har ställt upp och stöttat mig så otroligt mycket, så har jag hittat tillbaka till mig själv. Tack för allt, jag älskar er alla så otroligt mycket!♥

image description

30 december 2011

Nu sitter jag i soffan och tittar på filmen Catch and release. Dagen flöt på som jag trodde då jag har suttit barnvakt & klippt håret (se bild). Ni kanske inte ser någon skillnad men hon klippte nästan 1 dm på längden och fixade även till luggen, känns jätte skönt.

The Lying Game - East of Emma (1x10)

Det är Emma & Sutton's födelsedag, som kommer bjuda på en mängd av överraskningar.
Emma är medveten om att hennes tid i Phoenix börjar lida mot sitt slut. Hon bestämmer sig för att försöka berätta sanningen innan det är dags för henne att lämna staden. Sutton anländer till Phoenix och anklagar Emma för att ha stulit hennes liv. På födelsedagsfesten försöker Emma berätta vem hon egentligen är, men ihejdar sig då hon inser att någonting är fel då Sutton inte dykt upp. Vad är det som har hänt med Sutton?


Klicka HÄR för att titta på avsnittet!

RSS 2.0