Nyårsafton

Sista dagen på 2010, helt sjukt! Året har gått hur fort som helst och det har varit super bra! Och nästa blir nog ännu bättre (y) nyår firas med familjen , grannarna , bästavän & älsklingen. Med andra ord , nyår kommer bli bäst! Sitter nu hemma och är barnvakt åt Millan & Kasper. De är inte så svårt , Kasper spelar spel med andreas och jag och milla kollar på någon barnfilm :p om en stund kommer Elise hit och då ska vi väl börja förbereda inför ikväll. Hoppas ni alla får ett underbart slut på året och en super bra början på nästa år!

30 december 2010

Blev inget bloggande igår , hade ingen ork. Åt lunch med mamma och Andreas, väldigt mysigt var det! På kvällen åkte jag till Tumba och kolla på genrepet av revyn, dom va alla väldigt duktiga! Efter det följde jag med älsklingen hem till honom och där har jag varit hela dagen :) försöker nu komma på vad jag ska göra, Robin är nämligen med Jimmie och kommer förhoppningsvis hem om typ 1 och en halv timme, men vad ska jag göra så länge...?

Matchen slutade 1-2 , men egentligen 2-2

Gick nyss in på Aftonbladet och fick se denna rubrik: Södertälje lurade på ett mål. Matchen mellan ssk och djurgården idag slutade 1-2. Men nu visade det sig att matchen skulle ha slutat 2-2 och vi hade fått med oss iaf 1 poäng. Vi alla åskådare på läktaren, spelarna och domarna missade målet. En ssk spelare sköt ett stenhårt skott från blåa linjen på mål och vi alla trodde den gick utanför. Men videogranskningen som Canal+ gjorde efter matchen visade på att han skjutit pucken rakt igenom målet och tagit hål på nätet. De va alltså mål.. Irriterande, men tyvärr kan man inte gör något åt saken nu i efterhand.

RSS 2.0