Sjukstuga

Hejsan!

Här hemma har det åter blivit en sjukstuga, och den här gången var det min tur. Har drabbats av en hemsk hosta och jag har riktigt ont i halsen.
Dagen har därför varit väldigt lugn, har vilat stora delar av dagen, ätit lunch med min älskade mamma och så gav jag henne massage, mysigt.

Nu har jag krupit upp i soffan där jag kommer spendera resten av kvällen tillsammans med mitt hjärta framför en film.

I love you to the moon and back.

Hej finaste ni!

Igår åkte vi som sagt neråt i landet. Vi stannade i Borås och åt middag, så vi kom fram till hotellet ganska sent. Skönt att inte ha någon tid att passa.

Dagen började med en VIP frukost på våning 23, helt underbar utsikt! Och riktigt gott var det också. Efter att ha checkat ut började vi sakta åka mot Ullared, där vi och alla andra spenderade eftermiddagen, haha. Men trots att det var hur mycket folk som helst fick vi med oss en hel del fina saker hem.

Tack hjärtat för den här otroligt mysiga spontana resan! Det var precis vad jag behövde! Jag älskar dig så otroligt mycket <3

Everytime I see you, I fall in love all over again.


Påskhelgen är äntligen här och påsklovet likaså. Härligt. Jag och mitt hjärta har precis lämnat staden och åker ner till Göteborg över natten. Super mysigt. Ska bli skönt att lämna all stress och alla måsten för ett litet tag och bara njuta av livet. Puss

RSS 2.0