If you whisper a wish to a butterfly, it will fly up to heaven and make it come true.


Godmorgon!

Igår hade jag en bokad tid för att fixa till naglarna. Så lyxigt att få bli ompysslad och gå därifrån med riktigt snygga naglar. 
Jag är så nöjd! 

Bästis kom förbi och överraskade mig när jag satt på salongen, så vi tillbringade kvällen hemma hos mamma. Lika mysigt som alltid.

Idag står några korta föreläsningar på schemat och sedan blir det simning. Väldigt skönt ska det bli.

Ha en fin dag!Love life.

Godmorgon mina vänner!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det hur bra som helst. Hade ett par fantastiska dagar i Skebo bruk under förra veckan som bjöd på många aktiviteter, fest, mycket skratt och alldeles för lite sömn. Men trots det är energiförrådet fyllt till bredden. 
Åh, detta kommer jag kunna leva på länge.

När jag kom hem i lördags blev det mys med älsklingen, bästis och familjen. Tänk att man kan sakna så mycket efter bara några dagar.

Igår tog jag mig knappt upp ur sängen. Tröttheten hann i kapp så en lugn dag hemma fick det bli, förutom ett träningspass på gymmet. Väldigt skönt och välbehövligt. 

Måndag idag och en ny vecka framför oss. Föreläsningar nästan varje dag, men ett par träningspass och dejter med vänner ska jag försöka hinna med iallafall.


Never stop fighting for your dreams.

Det senaste dygnet tillbringade jag och älsklingen hos hans mamma. En ordentlig myskväll och njuta av lugnet var precis vad jag behövde. När vi kom hem fick jag dock krypa ner i sängen och vila en timme då huvudet värkte och jag kände mig helt matt i kroppen. Håller tummarna för att det bara var något tillfälligt, har verkligen inte tid att bli sjuk under den kommande veckan.
 
Kom precis hem från ett lugnt träningspass på gymmet. Tog det väldigt lugnt då jag som sagt inte vet om jag håller på att bli sjuk eller inte, men riktigt skönt var det ändå. Nu ska jag fixa några saker inför kollot innan jag kryper ner. Imorgon är det måndag och en lång dag i skolan väntar. 
Puss & godnatt
 
 

RSS 2.0