Kvällsdopp i solnedgången

Godmorgon lördag!

Efter gårdagens arbetspass bestämde sig jag, mamma och små barnen att åka ut till Malmsjön för att ta ett kvällsdopp. Åh så underbart skönt det var!

Nu är jag åter på jobbet och det är två långa arbetspass jag har framför mig. 7-20 både idag och imorgon. Jag håller tummarna att det flyter på bra, inte blir allt för varmt och att vi får en mysig helg här tillsammans på avdelningen.

Lovely weather

Ännu en dag med fantastiskt väder. Började dagen med en mysig frukost i skuggan på balkongen. Åh vad jag önskar att jag kunde tillbringa dagen på stranden, men tyvärr ska jag jobba ikväll och även hela helgen. Så jag håller tummarna för att det fina vädret håller i sig till nästa vecka så jag kan vara ute och njuta av det då.

Idag släcker jag törsten med den här goda drickan.

Plötsligt händer det

Idag bestämde jag mig för att göra något jag inte gjort på väldigt länge, nämligen att cykla. När jag frågade mamma vilket lås som satt på min cykel och fick till svar "jag visste inte ens att du hade en cykel", då kan ni tänka er hur länge sedan det var den användes, haha.

Hur som helst så lyckades jag ta cykeln på tåget så nu står den här hemma hos Robin. Chansen är nämligen betydligt större att vi ger oss ut och cyklar häromkring. Risken är annars att den blir stående i cykelförrådet hos mamma i ännu några år, haha.

Efter en mysig kvällspromenad med mitt hjärta och hunden ska vi äntligen krypa ner i sängen.
Sov så gott fina ni!

RSS 2.0