I love falling asleep to the sound of rain.

Hejsan!

Både igår och idag har jag varit oerhört trött och sliten, vilket beror på de alldeles få timmar sömn jag fick igår. Trots det och det extremt dåliga vädret hade vi en väldig mysig kväll med mycket skratt. Precis som det ska vara. Synd bara att det finns idioter som ska förstöra.. Usch.

Denna dag började på sämsta tänkbara sätt då jag försov mig, men som tur finns det så många fina människor i min närhet som hjälpte till så det löste sig tillslut ändå. Åkte iväg och jobbade ett par timmar och nu väntar en myskväll med dom bästa. Puss

Summer feelings.

Nu när sommaren snart är här och studenten närmar sig med storm steg (6 dagar kvar!) har jag lyxat till det och fixat mina naglar. Åh vad nöjd jag är!

Kvällen och natten kommer jag att tillbringa tillsammans med stora delar av min klass. Vi ska tälta, med de andra avgångsklasserna, på skolan nämligen. Tror vi kommer få det väldigt mysigt.

28 Maj 2013

Efter att ha tillbringat hela dagen i gamla lägenheten och flytt städat avslutar jag med mina fina vänner och små syskonen ute i det fina vädret. Kasper har fotbollsträning och Camilla hjular och står på händerna, så mysigt har vi det.

RSS 2.0