Let's go on an adventure.

Den 2 mars åker jag, Linnéa och 14 andra elever till Goa, i Indien. Vi kommer att vara borta i två veckor. Målet med resan är att få en bild av hur sjukvården fungerar där, vi kommer besöka en skola och göra många andra studiebesök. 
Det är mindre än 40 dagar kvar tills vi åker. Jag tror det kommer bli en fantastisk resa. Åh vad jag längtar!

You're never alone.

Hejsan!
 
Vilket härligt väder denna söndag har bjudit på, eller hur? Trots det har jag nästan varit inne hela dagen. Tänk vad skönt det hade varit med en promenad i solen för att ladda batterierna lite. Men så blev det inte. Istället tog jag mig iväg och simmade, eller försökte rättare sagt. Det var jätte mycket folk och eftersom jag var tvungen att dela bana med tio andra så gick det inte så jätte bra att hålla ett bra tempo. Därför fick dagens pass mest handla om teknik, och inte så mycket kondition. Men träningsvärk lär jag ha imorgon, det lovar jag, haha.
 
Imorgon är det måndag och jag är ledig, hur skönt som helst. Det bästa med att vara ledig en måndag är att slippa ha ångest på söndagen, haha. Imorgon ska jag och mamma åka och simma hade vi tänkt, så vi får hoppas att det inte är så mycket folk. 
 
God natt finaste ni!
 

Trust isn't about catching someone when they fall, it's about supporting them when they start to lose their ballance.

Äntligen är helgen här, så otroligt skönt att vara ledig och kunna ta dagarna som dom kommer.

Kvällen igår tillbringades med mina fina tjejer. Vi bakade chokladbollar, tittade på film och hade det allmänt mysigt.

Nu har repetitionerna för årets revy dragit igång vilket innebär att Robin jobbar från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Det gör att vi inte hinner träffas så mycket, då jag oftast sover när han kommer hem. Men jag är väldigt lycklig över att vi bor tillsammans och att jag ändå får vakna upp intill honom varje morgon, det gör så otroligt mycket.

Snart kommer finaste Ida hit och hämtar mig så ska vi åka och handla lite. Mitt hjärta slutar tidigt idag, så ikväll ska vi äta god mat och bara ta det lugnt. Helt perfekt.


RSS 2.0