29 Juni 2012

Hej på er!
Hittills idag har jag bara suttit och kollat på olika resmål och drömt mig bort. Vill verkligen åka iväg någonstans med min älskling, så jag håller tummarna att jag hittar något bra som inte är allt för dyrt!
Även idag fick jag ett mysigt samtal ifrån lilltjejen, åh vad jag saknar henne! Vet verkligen inte hur jag ska göra i höst, om jag ska fortsätta med jobbet som barnflicka eller inte, vill verkligen det men vet inte om jag kommer ha den tiden..
Nu håller jag på att fixa lite brunch innan det är dags att åka mot jobbet. Jobbar 16-21, älskar det passet verkligen! Det är så lugnt (oftast, haha) och mysigt att jobba då!

True love doesn't have a happy ending, because true love doesn't have an ending.

Efter en mysdag i Stockholm med både lunch & shopping är jag nu hemma hos mitt hjärta. Har varit otroligt skönt att få vara ledig idag och det känns riktigt bra att veta att jag jobbar ikväll imorgon, vilket innebär att jag börjar vid fyra och får även morgondagen på mig att vila. Myskväll står på schemat även ikväll, underbart! ♥

Life is a dance.

En av höjdpunkterna för mig på festen i lördags var att få dansa linedance. Jag har dansat 5 terminer, vilket innebär 2,5 år, och dansen är någonting som jag verkligen brinner för. Dansen är en otroligt viktig del i mitt liv för att jag ska må bra och nu under sommaren känns det väldigt tomt. Och därför kändes det så otroligt bra att få dansa igen och att få dela med mig till min familj & mina vänner den lyckan. Att få lära dem och låta dem ta del av det jag verkligen brinner för, det känns bra långt in i hjärtat.
Så här lycklig var jag precis innan jag gick upp på scenen, så otroligt härligt!

RSS 2.0