Ögonen är själens spegel.

Hejsan!
Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen intill mitt hjärta. Efter en arbetsdag som bestått av bland annat möte & grillfest så ska det bli riktigt skönt att ta en tidig kväll. Imorgon väntar ännu en arbetsdag och efter det blir det ett träningspass i spåret, kommer bli riktigt skönt!

Årets första dopp - 29 Juli 2012

I söndags tog vi en tur ut till Dragsvik och hälsade på Robins farmor och farfar, riktigt mysigt. Det var även dags för att ta årets första dopp. Det var på tiden, eller hur? Jag älskar att bada, men har verkligen inte haft tid i år och det har aldrig riktigt blivit badväder heller känns det som. Men nu är det gjort iallafall, kallt men härligt var det! 

28 Juli 2012

Måndag idag och även denna helg har gått alldeles för fort. Men har hunnit med många otroligt mysiga saker, vilket känns helt underbart. I lördags åkte jag, Robin, Elise, Ida, Kasper, Camilla & mamma till Strängnäs. Vi lekte i lekparken, åt middag & avslutade med glass i hamnen. På kvällen tog vi en tur och fick träffa finaste Linnéa en liten stund, vilket blev pricken över i:et. En helt perfekt lördag! 

RSS 2.0