25 februari 2014

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär då det inte har blivit någon förbättring med min förkylning, snarare lite värre. Hade en riktigt jobbig natt inatt. Sov så oroligt och vaknade flera gånger. Tidigare så har det räckt med att ta nässpray på kvällen och sedan har jag fått sova hela natten, men det funkade inte inatt. 
 
Så har blivit en lugn dag för mig idag. Mina krafter är helt slut, men har lyckats orka plugga lite iallafall vilket känns skönt. Nu blir det vila tills älsklingen kommer hem, då ska vi åka och köpa en ny telefon till mig. Äntligen!
 
 

24 februari 2014

Dagen har tillbringats i sängen med tentaplugg och Frost-filmen i bakgrunden. Har även suttit fastklistrad vid telefonen och hejat på min morfar som åker öppet spår idag. Snart är han i mål. En riktig kämpe! Heja heja! 
 

Smoothie

Hej måndag & en ny vecka!
 
Denna dag startade jag med en god smoothie. Min mixer har stått och samlat på sig damm allt för länge nu men idag fick den jobba lite igen. Smoothien gjorde jag på frysta bär (jordgubbar, mango och blåbär), havregryn, proteinpulver (choklad), mjölk och lite vatten. Krossade även is och blandade i, mums!
 
 

RSS 2.0