Sometimes, no matter how much you want for things to happen, all you can do is wait. And usually, waiting is the hardest part.

Hej på er!
Som alltid går dagarna för fort när man är ledig, och det är redan söndag idag. Som tur är så är jag även ledig måndag & tisdag, vilket känns riktigt bra. De senaste dagarna har jag tillbringat med mina fina vänner, hur mysigt som helst! Nu kommer världens bästa Ida hit när som helst och då är det plugg som står på schemat. Puss

The day that you stop running, is the day that you will arrive.

Torsdag idag och jag fick för en gång skull vakna upp någelunda utvilad. Var ledig ifrån skolan idag så har var och fikade hos min gammel mormor innan vi åkte vidare mot ikea. Blev en hel del myspys till mitt rum, kommer bli jätte fint!
Nu ska jag göra mig iordning och ge mig iväg. Ha en toppen kväll alla fina! Puss

Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

De två senaste dagarna har varit riktigt bra måste jag säga. Igår blev jag färdig med en hel del skolarbete, Annelie klarade körkortet (grattis än en gång finaste du!! ♥), jag jobbade & fick sedan tillbringa kvällen med mina bästa vänner, helt underbart! Dagen började på bästa sätt då jag träffade min lillasyster och fick pussa & krama på henne innan det var dags för mig att kliva på tåget. På kvällen var det öppet hus i skolan, vi hade jätte roligt trots att det inte kom så många. Övningskörde en stund också, vilket gick riktigt bra faktiskt. Alla dessa saker, stora som små, får mig att må så otroligt bra och leva & njuta av nuet.
Kom ihåg kära ni, livet är en direktsändning, så ta vara på det och gör dagarna värdefulla! Puss & Godnatt

RSS 2.0