31 December 2012

Årets sista dag är det idag. Det har hänt otroligt mycket under detta år. Saker som jag hoppas jag aldrig behöver uppleva igen, men också saker som jag sent kommer glömma. Ska försöka göra ett mer specifikt inlägg om vad som har hänt under året, men det blir senare.

Började dagen med en härlig sovmorgon, riktigt skönt. Nu är jag påväg till jobbet där jag tillbringar eftermiddagen. Slutar klockan åtta och då blir det middag hemma hos mamma med familjen. Vid tolvslaget ska vi till Torekällberget och titta på alla fina raketer. Kvällen kommer bli helt perfekt.

30 december 2012

Ännu en dag på jobbet. Hade tänkt vara ledig idag egentligen, men så blev det inte. Det är inte så lätt att ersätta fyra ordinarie personal med oss få vikarier, speciellt inte under jul och nyårshelgerna.
När jag har slutat ska vi åka iväg och handla lite. I eftermiddag får vi nämligen fin besök och då ska vi bjuda på fika, kommer bli jätte mysigt.

Live well. Laugh often. Love much.

Efter en underbar eftermiddag och kväll med släkten ska jag nu krypa ner i sängen. Mormor, moster och kusin är här och hälsar på över helgen. Så härligt att få träffa dom, blir tyvärr inte så ofta eftersom de bor så långt härifrån. Men det gör att man verkligen tar vara på stunderna när vi väl träffas och njuter av de till fullo.
Det bjöds på god mat och många härliga skratt, så otroligt mysigt.

RSS 2.0