-

Nu har jag nästan packat färdigt. Imorgon på förmiddagen åker vi härifrån. Det tar ungefär två och en halv timme till Hellsingfors härifrån. Båten går inte förän vid typ 18.00 men vi ska gå runt och kolla lite i Hellsingfors innan vi åker va tanken. Så nästa inlägg blir nog antingen på båten eller när jag kommit hem :)
Ha det super bra tills dess!

Måste bara säga att jag saknar min älskling super mycket!<3

Joutsa

Nu är jag lite irriterad, hade skrivit ett långt inlägg men då la internet av precis när jag skulle publicera de, typiskt -.- Aja, idag åkte vi till joutsa och handla lite. Är på extremt shopping humör :o men de får vänta. Idag var vädret lite sämre , men de va bara skönt. 25 grader i luften och lika varmt i vattnet. Men jag badade inget förän nu på kvällen när vi basta :) Imorgon är det sista dagen här. Åker ju hem på söndag. Är lite tråkigt faktiskt, de är så skönt att vara här :( men samtidigt så ska de bli jätte skönt att få komma hem och träffa älsklingen, tjejerna och familjen :)
Hoppas att ni alla njuter av sommaren till fullo nu, för snart är den över :/<3

Finland

Idag skaffade vi internet hit till stugan i finland , skit skönt! :D
Här är de värsta högsommarvärmen, 33 grader i luften och 29 grader i vattnet, kan de bli bättre? :o Det finns verkligen ingenting att klaga på här, förutom att de nästan är vindstilla så man håller på att storkna, de är för varmt för att kunna sova bra och så min älskling är inte här :(<3

RSS 2.0